Optreden

 

 

Let op!

Op 6 juli 2024 is er een gezamenlijk optreden van 4 koren en een muziekvereniging; te samen 100 muzikanten. De Loozangers doen hier ook aan mee!. Het concert is gratis toegankelijk en vindt plaats in het Openluchttheater in Aalden. Mocht het weer niet meewerken dan wordt uitgeweken naar de kerk de Drieklank te Aalden. 

Op 11 juni 2024 zullen de Loozangers een optreden verzorgen in het verzorgingshuis “De Schutse” in Coevorden. 

 

************************************************************************************************************************

Op 22 december gaven de Loozangers een kerstconcert in de kerk te Aalden. Na het optreden werd een collecte gehouden voor de opvang van het Legers des Heils te Emmen die ruim €400,00 opleverde!

In november 2022 bestond het koor 75 jaar!  Dat hebben we (door corona wat verlaat …) in juni 2023  gevierd met een Jubileumconcert gegeven in het kerkje van Zweeloo. Dat was een succes; de kerk zat vol.

Door de COVID epidemie hebben de Loozangers de afgelopen twee jaar niet kunnen optreden. Om toch een indruk te geven van het koor staat hieronder wat informatie over de laatste optredens in 2019.

Op 21 december 2019 hebben De Loozangers een kerstconcert gegeven in de N.H. kerk aan de Wheem te Zweeloo.

Dit concert – met gastoptredens van Rianne Elzinga (dwarsfluit), Renate Ymker (panfluit), Arjen Kregel en Herbert Ymker (trompet) is bijgewoond door ruim honderd bezoekers, waarmee het prachtige kerkje van Zweeloo vol zat. Hieronder een visuele impressie van het succesvolle concert. Foto’s: Jos Govaarts.

Kerstconcert 2019 De Loozangers, N.H. Kerk Zweeloo.

Gastoptreden van panfluitiste Renate Ymker met De Loozangers.

Gastoptreden van dwarsfluitiste Rianne Elzinga. 

Gastoptreden van trompettisten Herbert Ymker en Arjan Kregel.

—————————————————————

Op zaterdag 13 april 2019 deden de Loozangers mee aan Korenslag in Assen van de Bond van Koren In Drenthe.

Onder leiding van dirigente Marjan Okken en met begeleiding van Tamara Boiko op de piano traden zij op in De Nieuwe Kolk in Assen. 

Tot verrassing van de koorleden behaalden De Loozangers een tweede prijs. De jury oordeelde dat het een prachtig koor is: “Het klinkt goed en ziet er heel af uit”.

————————————————

In november 2022 bestond het koor 75 jaar!  Dat hebben we (door corona wat verlaat …) in juni 2023  gevierd met een Jubileumconcert gegeven in het kerkje van Zweeloo. Dat was een succes; de kerk zat vol.

——————————————————

Op 22 december gaven de Loozangers een kerstconcert in de kerk te Aalden. Na het optreden werd een collecte gehouden voor de opvang van het Legers des Heils te Emmen die ruim 400,00 opleverde!