Fotoalbum

Hoe bijzonder!

Toen Riet Brakenhoff 25 jaar geleden in Aalden kwam wonen was voor haar één ding duidelijk: zo snel mogelijk gaan zingen in een koor, want zingen had ze haar hele leven al gedaan.

Als jong meisje zong ze al: eerst operettes, later bij verschillende koren en kerkkoren. Ze zong daar veel Gregoriaans en ook de mis van Mozart. Ze is gewend  om veel en gevarieerd te zingen. Als je 90+ bent en nog steeds bij de sopranen zingt is dat wel heel bijzonder.

Zelf benadrukt ze dat het zingen haar zo goed doet en dat ze dat zo lang mogelijk wil blijven doen.

De Loozangers zijn dan ook blij met zo’n enthousiaste en trouwe deelnemer, die bij voorkeur de liederen uit het hoofd zingt. Een goede reden om haar na 25 jaar in het zonnetje en de bloemetjes te zetten.

Riet, we weten dat je uitkijkt naar het jubileum van het koor deze zomer en hopen dat je ook daarna nog heel lang bij de Loozangers zult blijven zingen.

 

 

 

De laatste avond van het seizoen 2021 – 2022 werd georganiseerd door Grietje Hollander, Annemarie Corsel en Geertje Evenhuis. Agnes en Johan Vloedbelt uit Ootmarsum verzorgden een Muzikale Bingo, waar kaskrakers als Tulpen uit Amsterdam, De Klok van Arnemuiden en Lily Marleen voorbij kwamen. Totaal 75 nummers stonden er op het bingolijstje, en met zeer veel nummers werd natuurlijk volop meegezongen.

Na afloop was er een gezellige borrel. Jansje Brands werd door Madeleine in de bloemetjes gezet vanwege haar 25-jarig lidmaatschap van de Loozangers.

 

 

70-jarig jubileum 2017

 

Kerstconcert 2019
Piano geschonken aan de Loozangers door Ria Vollebregt